Anne Frank

Van Bijnkershoeklaan 278
3527 XL Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 664636081

Team peutercentrum Anne Frank

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerksters, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Verder werken er vaak stagiaires op het peutercentrum.

 

Pedagogisch medewerkers Anne Frank

Agaath Post

Pedagogisch medewerker

a.post@spelenderwijsutrecht.nl

Annegreet Ros

Pedagogisch medewerker

Het is voor mij een uitdaging om peuters door middel van spelen verder te helpen in hun ontwikkeling. De ouders zijn daarvoor onmisbaar en spelen bij ons op de groep een belangrijke rol!

a.ros@spelenderwijsutrecht.nl

Asma Al Kachouti

Pedagogisch medewerker

Spelenderwijs bieden we de kinderen dagelijks nieuwe uitdagingen. Het kind zien ontwikkelen en groeien is heel mooi om te zien. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier wat elk kind weer bijzonder maakt. Door ze hierbij te begeleiden geeft me een enorme voldoening en plezier in mijn werk.

a.alkachouti@spelenderwijsutrecht.nl

Fatos Sari

Pedagogisch medewerker

f.sari@spelenderwijsutrecht.nl

Lizzy Troost

Pedagogisch medewerker

Mijn hart en mijn kracht ligt bij jonge kinderen. Ik heb veel plezier in het contact met kinderen en ik kan op een gerichte manier bij kinderen aansluiten in hun ontwikkeling. Ik word enthousiast als ik zie dat een kind door mijn inbreng een nieuwe ontdekking doet.

l.troost@spelenderwijsutrecht.nl

Tamara Stam

Pedagogisch medewerker

Een kind letterlijk en figuurlijk bij de hand nemen om ze kennis te laten maken met hun eigen kunnen en ze de ruimte te geven en vaardigheden te leren om te worden wie ze willen zijn.

t.stam@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Anne Frank

Edith Ooms

Manager

In mijn werk als manager zie ik het als een uitdaging om dagelijks met een gemotiveerd kwalitatief hoogwaardig team kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. In een rijke leeromgeving die goed gefaciliteerd is, bieden wij kinderen de mogelijkheid zich spelend te ontwikkelen. De ouders hebben een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Samen het kind dat geven wat voor de rest van zijn/haar leven belangrijk is. Zo is een kind goed voorbereid op de toekomst en daar mogen wij bij Spelenderwijs een bijdrage aanleveren.

Tel. 06 - 52 30 14 30
e.ooms@spelenderwijsutrecht.nl

Leonie van Maurik

Werkbegeleider

In mijn functie als werkbegeleider , neem ik 17 jaar aan groepservaring mee om de pedagogisch medewerker te coachen, ondersteunen en samen te werken zodat we iedere peuter een goede start kunnen geven op weg naar de basisschool. Ik vind het belangrijk om de pedagogisch medewerkers te inspireren en uit te dagen om naar hun naaste zone van ontwikkeling te zoeken en te kijken. Door de pedagogisch medewerkers bewust bekwaam te maken en te behouden hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de missie van Spelenderwijs. Spelend leren is voor mij een hele belangrijke manier om de peuters te kunnen laten ontwikkelen, maar ook de pedagogisch medewerkers laat ik “spelend en onderzoekend” hun werk doen.

Tel. 06 - 14 38 02 03
l.vanmaurik@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Leidsche Rijn & West & Vleuten de Meern & Zuidwest

Lilian Franken

Zorgconsulent

Werken aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ieder kind is anders, samen met ouders en pedagogisch medewerkers op zoek naar de beste manier om aan te sluiten bij het kind.

Tel. 06 - 15 96 79 33
l.franken@spelenderwijsutrecht.nl

Paulien den Boef - Schutte

Zorgconsulent

Ik doe mijn werk met plezier! Ik vind het een voorrecht dat ik mee mag kijken in de wereld van peuters. De manier waarop peuters hun omgeving spelend ontdekken, verrast mij altijd weer.
Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken heel afwisselend en uitdagend. Om samen met de pedagogisch medewerkers en ouders te zoeken wat deze peuter in deze situatie nodig heeft.

Tel. 06 - 18 24 26 60
p.denboef@spelenderwijsutrecht.nl

Pauline Mertens

Zorgconsulent

Het werken met ouders en peuters voelt elke dag als een cadeautje.
Ik geloof in hun kracht. Daar put ik mijn energie uit om samen tot een mooi resultaat te kunnen komen.

Tel. 06 - 18 24 25 09
p.mertens@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht