Best Practice

Peuterstraat 20
3651 AT Utrecht
Tel: 0000000000
peutercentrum@gmail.com

Team

team intro

Pedagogisch medewerkers

Samira El Boustani

Pedagogisch medewerker

Werken met jonge kinderen is altijd mijn passie geweest. De kinderen zijn onbevangen, eerlijk en het kind maakt op jonge leeftijd al ontwikkelingen door.

s.elboustani@spelenderwijsutrecht.nl

Saskia Nagtegaall

Pedagogisch medewerker

Op de Speelleertuin worden alle kansen voor kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers benut! Een erg mooie leerplek voor iedereen.

s.nagtegaal@spelenderwijsutrecht.nl

Debora van Wijk

Pedagogisch medewerker

De spontaniteit en puurheid van kinderen maken het dat dit werk mij veel positieve energie geeft. Ik geniet van de momenten wanneer iets slaagt bij een kind.

d.vanwijk@spelenderwijsutrecht.nl

Friso Smits

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Stans Schiffelers

Werkbegeleider

Ontwikkelen en groeien zijn voor mij inspirerende thema’s. Ik probeer dat in mijn werk en op persoonlijk vlak zoveel mogelijk te doen. Want ook ik heb ervaren: “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Als werkbegeleider probeer ik mijn collega’s van dichtbij te coachen en te ondersteunen. Daarbij sluit ik het liefst aan bij de vraag die mijn collega bezig houdt en ga ik uit van de kracht van het individu. Reflecteren op mijzelf is daarbij van belang. Ik nodig mijn collega’s ook uit om mij feedback te geven waardoor ik mezelf weer verder kan ontwikkelen. En als het enigszins kan dan graag met een fikse dosis humor.

Tel. 06 - 11562585
s.schiffelers@spelenderwijsutrecht.nl

Yasemen Oz

Zorgconsulent

Ik bewonder peuters om hun openheid en eerlijkheid, ze staan nog zo onbevangen in het leven. Daarom ben ik erg dankbaar dat ik iedere dag met peuters en hun ouders mag werken.

Tel. 06 - 14 30 06 53
y.oz@spelenderwijsutrecht.nl

Stagiaires en vrijwilligers

​Op maandag en donderdagochtend werkt onze vrijwilligster Anke van der Meer in groep 1.​​

Op maandag, dinsdag en vrijdag werkt Kyra Verbrugge bij ons als stagiaire. Zij volgt de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4​

.​​

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht