De Beestenboel

Duurstedelaan 14
3525 AR Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 210059990

Team peutercentrum De Beestenboel

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers en een manager, een werkbegeleider en zorgconsulenten.

Pedagogisch medewerkers De Beestenboel

 

Asma Al Kachouti

Pedagogisch medewerker

Spelenderwijs bieden we de kinderen dagelijks nieuwe uitdagingen. Het kind zien ontwikkelen en groeien is heel mooi om te zien. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier wat elk kind weer bijzonder maakt. Door ze hierbij te begeleiden geeft me een enorme voldoening en plezier in mijn werk.

a.alkachouti@spelenderwijsutrecht.nl

Asma El Yahyaoui

Pedagogisch medewerker

a.elyahyaoui@spelenderwijsutrecht.nl

Birgit de Jong

Pedagogisch medewerker

Ik ga met veel plezier naar mijn werk en geniet van de kinderen die op hun eigen tempo zich ontwikkelen en hun kwaliteiten al spelenderwijs ontdekken.

b.dejong@spelenderwijsutrecht.nl

Sara Landzaat

Pedagogisch medewerker

s.landzaat@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider De Beestenboel

 

Edith Ooms

Manager

In mijn werk als manager zie ik het als een uitdaging om dagelijks met een gemotiveerd kwalitatief hoogwaardig team kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. In een rijke leeromgeving die goed gefaciliteerd is, bieden wij kinderen de mogelijkheid zich spelend te ontwikkelen. De ouders hebben een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Samen het kind dat geven wat voor de rest van zijn/haar leven belangrijk is. Zo is een kind goed voorbereid op de toekomst en daar mogen wij bij Spelenderwijs een bijdrage aanleveren.

Tel. 06 - 52 30 14 30
e.ooms@spelenderwijsutrecht.nl

Ineke Pouwelse

Werkbegeleider

Wat mij beweegt is: Werken vanuit verwondering voor de eigenheid van peuters, hun mogelijkheden; aansluitend bij hun manier van in het leven staan. Een bijdrage leveren aan ‘kansen voor kinderen’. Het ondersteunen van pedagogisch medewerkers om ‘hoofd en hart’ te verbinden, te werken vanuit kennis, gevoel en intuïtie en dit te vertalen in handelen op de groep. Ik heb een open, gevoelig oog, een scherpe blik en een luisterend oor, aandacht voor details maar ook voor de grote lijn; ben gericht op kansen, mogelijkheden, op wat wél kan. Kernwaarden: passie, groei, samenwerking, verbondenheid, loyaliteit, deskundigheid en humor.

Tel. 06 - 29 04 05 91
i.pouwelse@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht