De Cirkel

Prinses Margrietstraat 124
3554 GJ Utrecht
Tel: 06 - 14 45 38 10
decirkel@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 105477783

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

​​ ​


Kinderen knutselen samen met hun ouders tijdens de spelinloop 

We vinden het op peutercentrum De Cirkel belangrijk om ouders te betrekken bij hetgeen we doen. Daarnaast vinden wij het leuk als ouders hun talenten ook kunnen inzetten op de groep.
Daarom vragen we ouders bijvoorbeeld af en toe om mee te helpen bij een sportdag, knutselochtend of bij het begin van een thema.
Misschien is een ouder wel buschauffeur en kan hij/ zij tijdens het thema ''verkeer'' iets vertellen over zijn beroep.
Verder organiseren we 1 keer per maand een ouderbijeenkomst. Wij vragen de ouders om onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden.​
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht