De Gagel

Ibisdreef 401
3564 RS Utrecht
Tel: 06 - 11 00 28 91
degagel@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 610736693

Peutercentrum De Gagel

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, een werkbegeleider en zorgconsulenten.

Pedagogisch medewerkers

 

Annelies de Haan-van Schaick

Pedagogisch medewerker

Graag zorg ik samen met ouders en collega's voor een fijne ontwikkelomgeving voor de peuters. Door een prettige sfeer op de groep te creëren ervaren peuters ruimte om te mogen spelen, ervaren, ontdekken en zich zodoende al spelenderwijs te ontwikkelen. Het blijft bijzonder om peuters te mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht en ze zo voor te bereiden op het basisonderwijs.

a.dehaan@spelenderwijsutrecht.nl

Claudia Dollbaum

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren ben ik werkzaam met het jonge kind. Het werken met het jonge kind is en blijft interessant. Hun onbevangenheid, leergierigheid, spontaniteit en diversiteit maakt dat ik deze doelgroep zo leuk blijf vinden. Graag draag ik een steentje bij aan hun ontwikkeling en hoop hen genoeg bagage mee te kunnen geven om goed voorbereid de overstap te kunnen maken naar groep 1.

c.dollbaum@spelenderwijsutrecht.nl

Rianne Verhoeff

Pedagogisch medewerker

In mijn werk vind ik het belangrijk maar bovenal ook leuk om te kijken en te luisteren naar elk individueel kind. Van elk kind is er maar één op de wereld en elk kind verdient begeleiding die passend is. Hierbij denk ik graag in mogelijkheden, wat kan een kind allemaal al wel! Ik geniet er van om kinderen spelenderwijs te zien groeien in hun ontwikkeling.
Ik vind de relatie die ik aan ga met de ouders en de verzorgers belangrijk. Ouders zijn immers de hoofdopvoeders en samen staan we sterk. Doordat ik als pedagogisch medewerker ook niet op alles een antwoord weet, laat ik authenticiteit zien. 

r.verhoeff@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider

 

Wilma Francken

Manager

Samen met ouders en professionele collega's werken aan een gezonde en beloftevolle toekomst van kinderen...daar werk ik graag aan mee!

Tel. 06 - 50 12 85 87
w.francken@spelenderwijsutrecht.nl

Mariet Junte

Werkbegeleider

Bij Spelenderwijs Utrecht werken bevlogen en deskundige pedagogisch medewerkers. Ik vind het fijn en inspirerend om met hen samen te werken. Samen onderzoeken we wat er goed gaat en wat nog beter kan op de groep om zo te zorgen voor de allerbeste en leukste speelplek voor peuters in de stad Utrecht.

Tel. 06 - 15 83 87 93
m.junte@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten Overvecht & El Medina

               


Annette Bos
a.bos@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 48 26 47 98 
Lees meer »


Lorenze van Vlijmen
l.vanvlijmen@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 34 78 04 19 
Lees meer »

Sharin Mercera
s.mercera@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 46 00 42 49 
Lees meer »

 

 


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2019 © Spelenderwijs Utrecht