De Gagel

Ibisdreef 401
3564 RS Utrecht
Tel: 06 - 11 00 28 91
degagel@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 610736693

Peutercentrum De Gagel

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, een werkbegeleider en zorgconsulenten.

Pedagogisch medewerkers

 

Annelies de Haan-van Schaick

Pedagogisch medewerker

Graag zorg ik samen met ouders en collega's voor een fijne ontwikkelomgeving voor de peuters. Door een prettige sfeer op de groep te creëren ervaren peuters ruimte om te mogen spelen, ervaren, ontdekken en zich zodoende al spelenderwijs te ontwikkelen. Het blijft bijzonder om peuters te mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht en ze zo voor te bereiden op het basisonderwijs.

a.dehaan@spelenderwijsutrecht.nl

Claudia Dollbaum

Pedagogisch medewerker

Al vele jaren ben ik werkzaam met het jonge kind. Het werken met het jonge kind is en blijft interessant. Hun onbevangenheid, leergierigheid, spontaniteit en diversiteit maakt dat ik deze doelgroep zo leuk blijf vinden. Graag draag ik een steentje bij aan hun ontwikkeling en hoop hen genoeg bagage mee te kunnen geven om goed voorbereid de overstap te kunnen maken naar groep 1.

c.dollbaum@spelenderwijsutrecht.nl

Rianne Verhoeff

Pedagogisch medewerker

In mijn werk vind ik het belangrijk maar bovenal ook leuk om te kijken en te luisteren naar elk individueel kind. Van elk kind is er maar één op de wereld en elk kind verdient begeleiding die passend is. Hierbij denk ik graag in mogelijkheden, wat kan een kind allemaal al wel! Ik geniet er van om kinderen spelenderwijs te zien groeien in hun ontwikkeling.
Ik vind de relatie die ik aan ga met de ouders en de verzorgers belangrijk. Ouders zijn immers de hoofdopvoeders en samen staan we sterk. Doordat ik als pedagogisch medewerker ook niet op alles een antwoord weet, laat ik authenticiteit zien. 

r.verhoeff@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider

 

Wilma Francken

Manager

Samen met ouders en professionele collega's werken aan een gezonde en beloftevolle toekomst van kinderen...daar werk ik graag aan mee!

Tel. 06 - 50 12 85 87
w.francken@spelenderwijsutrecht.nl

Mariet Junte

Werkbegeleider

Bij Spelenderwijs Utrecht werken bevlogen en deskundige pedagogisch medewerkers. Ik vind het fijn en inspirerend om met hen samen te werken. Samen onderzoeken we wat er goed gaat en wat nog beter kan op de groep om zo te zorgen voor de allerbeste en leukste speelplek voor peuters in de stad Utrecht.

Tel. 06 - 15 83 87 93
m.junte@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

NoordWest & Overvecht

Annette Bos - Wolf

Zorgconsulent

Op de peutergroepen krijgen de kinderen alle gelegenheid om te spelen, te ontdekken, te praten, te leren. Zo worden ze voorbereid op een goede start op de basisschool. Bij sommige kinderen gaat dat niet vanzelf. Daarvoor wil ik mij inzetten, om ook hen de kans te geven zich te ontwikkelen, te leren, trots te zijn op zichzelf. Samen met ouders en pedagogisch medewerkers. Soms met extra begeleiding op of buiten de groep. Zodat de kinderen blij en gelukkig zijn en kunnen ontdekken waar ze goed in zijn. Nu en later.

Tel. 06 - 48 26 47 98
a.bos@spelenderwijsutrecht.nl

Lorenze van Vlijmen

Zorgconsulent

Peuters ontdekken al spelend de wereld en ontwikkelen zich op hun eigen tempo. Dat ik mag meekijken in hun wereld maakt mijn werk bijzonder en inspirerend. Soms heeft een kind net een extra steuntje in de rug nodig. Samen met ouders en pedagogisch medewerkers kijk ik naar wat de peuter nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

06 - 34 78 04 22
l.vanvlijmen@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Sharin Mercera

Zorgconsulent

Jonge kinderen ontroeren mij. Met hoe ze tegen de wereld aankijken. En hoe trots ze zijn als ze iets nieuws hebben geleerd, en hoe vasthoudend als dat ene nog niet lukt.
Dit proces van dichtbij bekijken fascineert steeds weer. En elke keer raakt het me als wij samen met ouders en pedagogisch medewerkers een kind kind verder kunnen brengen.
Verder dan iedereen had gedacht. Hier kom ik mijn bed voor uit!

Tel. 06 - 46 00 42 49
s.mercera@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht