De Kleine Poort

Staringstraat 1
3532 VM Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 784516832

Peutercentrum De Kleine Poort

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, een werkbegeleider en zorgconsulenten. Verder werken er een stagiaire en een vrijwilligster op het peutercentrum.

Pedagogisch medewerkers De Kleine Poort

Helma van Leur

Pedagogisch medewerker

De groei die je ziet en ervaart bij de kinderen, maar ook het blijven volgen van de kinderen binnen de basisschool is een ervaring apart.

h.vanleur@spelenderwijsutrecht.nl

Joke Dessé

Pedagogisch medewerker

Peuters maken zo'n grote ontwikkeling door, wat maakt dat mijn werk iedere dag weer anders is. Ook haal ik veel plezier uit het samenwerken met ouders. Fijn dat ik een bijdrage kan leveren in het 'groeien' van peuters!

j.desse@spelenderwijsutrecht.nl

Saskia Beekes

Pedagogisch medewerker

Mijn overtuiging in het werken met kinderen is dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Onze kinderen ontwikkelen zich, omdat ze worden gezien en erbij horen.

s.beekes@spelenderwijsutrecht.nl

Yvonne van Leeuwen

Pedagogisch medewerker

Het werken met peuters spreekt mij aan omdat iedere dag anders is, ze eerlijk en puur zijn. Ik vind het belangrijk dat ieder kind in een veilige omgeving zich kan ontwikkelen en ontplooien. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

y.vanleeuwen@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider De Kleine Poort

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Gaby Bosch

Werkbegeleider

Wat mijn werk elke dag betekenisvol maakt, is dat ik een klein steentje kan bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen en heb kunnen meedenken hoe we als Spelenderwijs Utrecht een antwoord kunnen geven op de vragen die kinderen ons stellen. Wat mij daarbij inspireert is de dialoog, de mens in de ander echt ontmoeten en oplossingsgericht werken.

Tel. 06 - 42 45 72 15
g.bosch@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Leidsche Rijn & West & Vleuten de Meern & Zuidwest

Lilian Franken

Zorgconsulent

Werken aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ieder kind is anders, samen met ouders en pedagogisch medewerkers op zoek naar de beste manier om aan te sluiten bij het kind.

Tel. 06 - 15 96 79 33
l.franken@spelenderwijsutrecht.nl

Paulien den Boef - Schutte

Zorgconsulent

Ik doe mijn werk met plezier! Ik vind het een voorrecht dat ik mee mag kijken in de wereld van peuters. De manier waarop peuters hun omgeving spelend ontdekken, verrast mij altijd weer.
Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken heel afwisselend en uitdagend. Om samen met de pedagogisch medewerkers en ouders te zoeken wat deze peuter in deze situatie nodig heeft.

Tel. 06 - 18 24 26 60
p.denboef@spelenderwijsutrecht.nl

Pauline Mertens

Zorgconsulent

Het werken met ouders en peuters voelt elke dag als een cadeautje.
Ik geloof in hun kracht. Daar put ik mijn energie uit om samen tot een mooi resultaat te kunnen komen.

Tel. 06 - 18 24 25 09
p.mertens@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht