De Kleine Wijzer

Jan van Ransdorpstraat 32
3554 VZ Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 134765576

De Kleine Wijzer: rondleiding in foto's

De voordeur Wij hebben onze eigen ingang.
Ons schoolplein Tijdens het buitenspelen kunnen de kinderen lekker rennen, dollen, glijden, in de zandbak spelen, bouwen, rijden met auto's en met een bal of fiets spelen.
De huishoek Hier kunnen de kinderen hun fantasie op de vrije loop laten. Per thema passen we het materiaal aan. Soms is het een restaurant, waar we de lekkerste gerechten koken, dan is het weer een huis waar we de baby verzorgen en gezellig thee drinken.
De ontdekhoek Hier staan allerlei interessante en uitdagende materialen. De kinderen worden gestimuleerd om ook eens met ander materiaal te spelen. Er liggen (letter-)magneten, caleidoscopen, gewichten. Kortom: materialen in alle kleuren en vormen
De bouwhoek Wij hebben een ruime bouwhoek waar de kinderen lekker kunnen bouwen met duplo, noppen, blokken en ander materiaal. Ook staan hier auto's, dieren en treinsporen.
De groepsruimte Dit zijn onze eettafels, waar we ook puzzels maken en spelletjes doen.
De knutseltafel Daar mogen de kinderen (ook zelfstandig) kleiën, tekenen en bijvoorbeeld met 'kinetic sand' spelen. Dit is ook de tafel waar we in kleine groepjes begeleid knutselen met lijm, scharen en verf.
Het krijtbord Dit bord staat in de knutselhoek, naast de knutseltafel.
De puzzelkast De kinderen mogen zelf puzzels pakken en gaan maken. Wij zorgen er voor dat de puzzels bij ons thema passen en dat er voor elke leeftijd leuke en uitdagende puzzels zijn.
De leeshoek Een gezellige bank met een kastje met boeken ernaast. De bank is afgeschermd van de rest van het lokaal, zodat het er tijdens het lezen lekker knus en rustig is.
De themahoek Bij elk nieuw thema richten wij de themahoek weer anders in!
 

Aanvraag Rondleiding

Peutercentrum De Kleine Wijzer

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht