De Minivliegeniers

C. van Maasdijkstraat 33
3555 VM Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 424882942

Peutercentrum De Minivliegeniers

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Pedagogisch medewerkers De Minivliegeniers

Celianne van de Bovenkamp

Pedagogisch medewerker

Ik werk met heel veel plezier op ons peutercentrum. Bij onze doelgroep ligt mijn passie. Kinderen zijn zo lekker eerlijk, open, enthousiast of juist uitdagend. Daar geniet ik van. Ik vind het een uitdaging om een kind zo veel mogelijk te laten ontwikkelen, voordat zij doorstromen naar het basisonderwijs. De samenwerking met ouders vind ik hierbij erg belangrijk.

c.vandebovenkamp@spelenderwijsutrecht.nl

Tamara van Leur

Pedagogisch medewerker

Ieder kind is uniek! We kijken naar wat een kind nodig heeft en hoe wij een kind verder kunnen helpen in zijn ontwikkeling. We geven extra aandacht aan muziek

t.vanleur@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider De Minivliegeniers

Ebelien Udenga

Manager

Leuk om met ouders in gesprek te kunnen gaan om alle opties te bespreken dat hun kind ook bij ons komt spelen. Bij onze speelleergroepen worden de peuters goed voorbereid voor de basisschool, het is een goede aanvulling als kinderen bij een gastouder opgevangen worden.

Tel. 06 - 41 78 60 42
e.udenga@spelenderwijsutrecht.nl

Leonie van Maurik

Werkbegeleider

In mijn functie als werkbegeleider , neem ik 17 jaar aan groepservaring mee om de pedagogisch medewerker te coachen, ondersteunen en samen te werken zodat we iedere peuter een goede start kunnen geven op weg naar de basisschool. Ik vind het belangrijk om de pedagogisch medewerkers te inspireren en uit te dagen om naar hun naaste zone van ontwikkeling te zoeken en te kijken. Door de pedagogisch medewerkers bewust bekwaam te maken en te behouden hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de missie van Spelenderwijs. Spelend leren is voor mij een hele belangrijke manier om de peuters te kunnen laten ontwikkelen, maar ook de pedagogisch medewerkers laat ik “spelend en onderzoekend” hun werk doen.

Tel. 06 - 14 38 02 03
l.vanmaurik@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten Noordwest & West

Leidsche Rijn & West & Vleuten de Meern & Zuidwest


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht