De Tuinkabouter

Prof. van Bemmelenlaan 51C
3571 EL Utrecht
Tel: 06 - 13 13 49 87 / 030 - 820 07 07
detuinkabouter@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 138431668

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Oudercommissie

Peutercentrum De Tuinkabouter heeft een actieve oudercommissie die zich inzet voor de belangen van het peutercentrum en meedenkt over eventuele veranderingen binnen de organisatie.

Tevens helpen ze op kleinere schaal mee bij festiviteiten en stellen zij het oudernieuws op.​


Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht