De Tuinkabouter

Prof. van Bemmelenlaan 51C
3571 EL Utrecht
Tel: 06 - 13 13 49 87 / 030 - 820 07 07
detuinkabouter@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 138431668

Peutercentrum De Tuinkabouter

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider. 
Verder werken er stagiaires en vrijwilligers op het peutercentrum. 

                 

Pedagogisch medewerkers De Tuinkabouter

Aurora van Montfoort

Pedagogisch medewerker

Kinderen hebben hun eigen tempo waarin zij zich ontwikkelen. Ik help kinderen graag spelenderwijs een stapje verder, maar een leuke tijd hebben staat bij mij centraal!

a.vanmontfoort@spelenderwijsutrecht.nl

Ikram el Bouayadi

Pedagogisch medewerker

Mijn passie is om met kinderen te werken. Ik begeleid en ondersteun de kinderen daar waar nodig is. Verder wil ik graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind.

i.elbouayadi@spelenderwijsutrecht.nl

Tanja Bruinekreeft

Pedagogisch medewerker

Het stimuleren en begeleiden van de peuters, en te zien hoe zij elke keer weer groeien, geeft een enorme voldoening.  Elk kind ontwikkelt zich op een andere manier, wat elke dag weer anders maakt. Door de peuters handvaten, ruimte en een veilig gevoel te geven draag ik graag bij aan ieder zijn/haar ontwikkeling.

t.bruinekreeft@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider De Tuinkabouter

Wilma Francken

Manager

Samen met ouders en professionele collega's werken aan een gezonde en beloftevolle toekomst van kinderen...daar werk ik graag aan mee!

Tel. 06 - 50 12 85 87
w.francken@spelenderwijsutrecht.nl

Stans Schiffelers

Werkbegeleider

Ontwikkelen en groeien zijn voor mij inspirerende thema’s. Ik probeer dat in mijn werk en op persoonlijk vlak zoveel mogelijk te doen. Want ook ik heb ervaren: “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Als werkbegeleider probeer ik mijn collega’s van dichtbij te coachen en te ondersteunen. Daarbij sluit ik het liefst aan bij de vraag die mijn collega bezig houdt en ga ik uit van de kracht van het individu. Reflecteren op mijzelf is daarbij van belang. Ik nodig mijn collega’s ook uit om mij feedback te geven waardoor ik mezelf weer verder kan ontwikkelen. En als het enigszins kan dan graag met een fikse dosis humor.

Tel. 06 - 11562585
s.schiffelers@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht