De Warmoes

Bollenhofsestraat 138
3572 VT Utrecht
Tel: 06 - 41 87 92 13
dewarmoes@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 829248171

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

  • ​Elke ochtend is er van 8:45 uur tot 9:00 uur inloop en in de middag is dat van 12:45 uur tot 13:00 uur. Tijdens de inloop is er koffie en thee en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om allerlei (peuter-) wetenswaardigheden uit te wisselen
  • Het ochtendprogramma eindigt om 11:15 uur en het middagprogramma om 15:15 uur. 
  • Een keer per jaar wordt er een thema behandeld in de vorm van een ouderavond of een informatiemarkt. Dat kan bijvoorbeeld een thema zijn over de ontwikkeling van een peuter, de schoolkeuze of het belang van voorlezen. 
  • Aan het einde van het schooljaar gaan we gezellig met alle kinderen en ouders op stap.

Oudercommissie

De Warmoes heeft op dit moment geen ouderraad maar werkt met ouderpanels. Deze panels worden wisselend samengesteld naar aanleiding van de wisselende thema's. Een panel bestaat uit  3 tot 4 mensen plus de leiding. Deze panels worden gevormd dmv. intekenlijsten. 

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht