De Warmoes

Bollenhofsestraat 138
3572 VT Utrecht
Tel: 06 - 41 87 92 13
dewarmoes@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 829248171

Peutercentrum De Warmoes

Ons team bestaat uit twee pedagogisch medewerkers, een manager,  zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Verder werken er stagiaires op het peutercentrum.

Pedagogisch Medewerkers De Warmoes

 

Annemarie Slot

Pedagogisch medewerker

Graag werk ik met jonge kinderen. Ik hou van hun spontaniteit en hun enthousiasme. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en met humor probeer ik ze goed voor te bereiden op de basisschool. Elke dag kijk ik er naar uit de kinderen en hun ouders te ontmoeten!

a.slot@spelenderwijsutrecht.nl

Marianne Boerdam

Pedagogisch medewerker

Het werken met peuters doe ik met veel plezier. Dit omdat zij puur, ongedwongen en goudeerlijk zijn. Ik vind goed contact met ouders belangrijk, zodat kinderen zich prettig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Peuters zien groeien vind ik leuk en daar zet ik mij graag elke dag weer voor in!

m.boerdam@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider De Warmoes

 

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Leonie van Maurik

Werkbegeleider

In mijn functie als werkbegeleider , neem ik 17 jaar aan groepservaring mee om de pedagogisch medewerker te coachen, ondersteunen en samen te werken zodat we iedere peuter een goede start kunnen geven op weg naar de basisschool. Ik vind het belangrijk om de pedagogisch medewerkers te inspireren en uit te dagen om naar hun naaste zone van ontwikkeling te zoeken en te kijken. Door de pedagogisch medewerkers bewust bekwaam te maken en te behouden hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de missie van Spelenderwijs. Spelend leren is voor mij een hele belangrijke manier om de peuters te kunnen laten ontwikkelen, maar ook de pedagogisch medewerkers laat ik “spelend en onderzoekend” hun werk doen.

Tel. 06 - 14 38 02 03
l.vanmaurik@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht