Het Schateiland

Fernandezlaan 100
3526 GW Utrecht
Tel: 06 - 13 13 58 38 / 06 - 18 24 27 65
hetschateiland@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 494285217

Peutercentrum Schateiland

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

 

Pedagogisch medewerkers Schateiland

 

Arinke van Engelenburg

Pedagogisch medewerker

Ik heb een erg leuke en betekenisvolle baan. Ik vind het waardevol om peuters te mogen helpen om binnen hun eigen mogelijkheden te groeien en hen een stevige basis mee te geven voor hun tijd op de basisschool hierna. En ik geniet elke dag weer van de interactie met peuters!

a.vanengelenburg@spelenderwijsutrecht.nl

Isabel de Miranda

Pedagogisch medewerker

i.demiranda@spelenderwijsutrecht.nl

Krystle van Doorn

Pedagogisch medewerker

Al 9 jaar werk ik met veel plezier op de voorschool van het Schateiland. Vanuit veiligheid & vertrouwen wil ik elk kind de mogelijkheid geven en kansen voor hen creëren, om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

k.vandoorn@spelenderwijsutrecht.nl

Maryam Talhaoui

Pedagogisch medewerker

Al sinds ik mij kan heugen ben ik gek op kinderen. Werken met kinderen en hun ouders is mijn passie en ik ga daarom elke dag met veel plezier naar mijn werk. 

m.talhaoui@spelenderwijsutrecht.nl

Maxime Kleijn

Pedagogisch medewerker

Het werken met peuters is mijn passie!
Ik vind het bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling.
Dit doe ik met veel plezier!

m.kleijn@spelenderwijsutrecht.nl

Rahime Aksay

Pedagogisch medewerker

Ik werk al tien jaar met veel plezier en enthousiasme! Elke dag opnieuw maken we wensen mogelijk en kansen waar. De toekomst maken we samen!

r.aksay@spelenderwijsutrecht.nl

Saskia Hartman

Pedagogisch medewerker

Al ruim tien jaar werk ik met veel plezier op peutercentrum het Schateiland. Ieder kind heeft zijn eigen unieke talenten en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo. Ik vind het mooi dat ik kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden kan leren, zodat ze met zelfvertrouwen en veel plezier de wereld kunnen ontdekken. Een goede betrokken samenwerking met ouders vind ik hierbij heel belangrijk.

s.hartman@spelenderwijsutrecht.nl

Susanne van Ooijen

Pedagogisch medewerker

s.vanooijen@spelenderwijsutrecht.nl

Tjarda Brouwer

Pedagogisch medewerker

Elke dag leer ik weer van peuters. De manier waarop zij naar de wereld om hen heen kijken is mooi; met echte aandacht en onbevangenheid. In goede samenwerking met ouders probeer ik ervoor te zorgen dat kinderen met zelfvertrouwen en plezier de wereld kunnen ontdekken.

t.brouwer@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Schateiland

 

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Ineke Pouwelse

Werkbegeleider

Wat mij beweegt is: Werken vanuit verwondering voor de eigenheid van peuters, hun mogelijkheden; aansluitend bij hun manier van in het leven staan. Een bijdrage leveren aan ‘kansen voor kinderen’. Het ondersteunen van pedagogisch medewerkers om ‘hoofd en hart’ te verbinden, te werken vanuit kennis, gevoel en intuïtie en dit te vertalen in handelen op de groep. Ik heb een open, gevoelig oog, een scherpe blik en een luisterend oor, aandacht voor details maar ook voor de grote lijn; ben gericht op kansen, mogelijkheden, op wat wél kan. Kernwaarden: passie, groei, samenwerking, verbondenheid, loyaliteit, deskundigheid en humor.

Tel. 06 - 29 04 05 91
i.pouwelse@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Leidsche Rijn & West & Vleuten de Meern & Zuidwest

Lilian Franken

Zorgconsulent

Werken aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ieder kind is anders, samen met ouders en pedagogisch medewerkers op zoek naar de beste manier om aan te sluiten bij het kind.

Tel. 06 - 15 96 79 33
l.franken@spelenderwijsutrecht.nl

Paulien den Boef - Schutte

Zorgconsulent

Ik doe mijn werk met plezier! Ik vind het een voorrecht dat ik mee mag kijken in de wereld van peuters. De manier waarop peuters hun omgeving spelend ontdekken, verrast mij altijd weer.
Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken heel afwisselend en uitdagend. Om samen met de pedagogisch medewerkers en ouders te zoeken wat deze peuter in deze situatie nodig heeft.

Tel. 06 - 18 24 26 60
p.denboef@spelenderwijsutrecht.nl

Pauline Mertens

Zorgconsulent

Het werken met ouders en peuters voelt elke dag als een cadeautje.
Ik geloof in hun kracht. Daar put ik mijn energie uit om samen tot een mooi resultaat te kunnen komen.

Tel. 06 - 18 24 25 09
p.mertens@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht