Luchtballon

Thorbeckelaan 5
3551 BR Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 204997860

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

Wij gaan er van uit dat u meedoet aan de ouderbijeenkomsten en er wordt van u verwacht dat u deel neemt aan de spelinloop.
 De spelinloop vindt plaats voor:
  • groep Rood op dinsdagochtend vanaf 08:30 tot max. 09:15 uur.
  • groep Geel op woensdagochtend vanaf 08:30 tot max. 09:15 uur.  
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht