Marcus

Mayadreef 1
3563 XC Utrecht
Tel: 06 - 52 31 50 75 of 06 - 11 04 40 20
marcus@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 273258667

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Oudercommissie

Peutercentrum Marcus heeft een actieve oudercommissie. We zijn echter dringend op zoek naar nieuwe leden om de commissie weer op volle sterkte te krijgen.

Wat doet de oudercommissie?

De oudercommissie behartigt de belangen van de kinderen en de ouders van de Peutercentrum Marcus. De oudercommissie adviseert over zaken als pedagogisch beleid en het jaarprogramma. Daarnaast is de oudercommissie vaak actief bij het organiseren van activiteiten en feestjes. ​
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht