Oog in Al

Petristraat 2A
3533 SW Utrecht
Tel: 06 - 13 13 10 61
ooginal@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 984920006

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

Ouders zijn bij ons altijd welkom tijdens de spelinloop waar ze samen met hun kind een spelletje of een puzzel kunnen doen.

Daarnaast hebben wij rond ieder thema een ouderactiviteit. Voor de ouders van kinderen die vier keer komen spelen is dit verplicht. De ouders van kinderen die twee keer komen spelen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Verder vinden wij het fijn als ouders weten hoe het er op de groep aan toe gaat. Daarom bent u altijd welkom om eens te komen kijken op de groep (in overleg met de pedagogisch medewerkers).​
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht