Oog in Al

Petristraat 2A
3533 SW Utrecht
Tel: 06 - 13 13 10 61
ooginal@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 984920006

Team peutercentrum Oog in Al

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Op maandagochtend is er ook een vrijwilligster.

Pedagogisch medewerkers Oog In Al

Inez van Aagten

Pedagogisch medewerker

Het is mooi en dankbaar werk om een bijdrage te kunnen en mogen leveren aan de ontwikkeling van peuters. Een goede relatie met de ouders is ook erg belangrijk.

i.vanaagten@spelenderwijsutrecht.nl

Nettie de Jonge

Pedagogisch medewerker

Iedere ochtend geniet ik met de peuters van alles wat er te ontdekken valt, zowel binnen als buiten in de tuin, waar we een peuterparadijsje hebben gemaakt!

n.dejonge@spelenderwijsutrecht.nl

Pien Eilander

Pedagogisch medewerker

Met veel plezier werk ik, samen met mijn collega, met de peuters en hun ouders. Ik lever graag een bijdrage aan een goede startpositie van elk kind om straks naar de basisschool gaan. Vanuit de relatie werk ik aan een veilig klimaat omdat ik denk dat kinderen zich dan vrijer zullen voelen om te ontdekken, verwonderen, experimenteren en leren. Samen plezier beleven staat voorop! Wat mij typeert en inspireert is om vanuit verbinding met de ander; kind, ouder, collega, te werken en spelen.

p.eilander@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider peutercentrum Oog In Al

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Gaby Bosch

Werkbegeleider

Wat mijn werk elke dag betekenisvol maakt, is dat ik een klein steentje kan bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen en heb kunnen meedenken hoe we als Spelenderwijs Utrecht een antwoord kunnen geven op de vragen die kinderen ons stellen. Wat mij daarbij inspireert is de dialoog, de mens in de ander echt ontmoeten en oplossingsgericht werken.

Tel. 06 - 42 45 72 15
g.bosch@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Leidsche Rijn & West & Vleuten de Meern & Zuidwest

Lilian Franken

Zorgconsulent

Werken aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Ieder kind is anders, samen met ouders en pedagogisch medewerkers op zoek naar de beste manier om aan te sluiten bij het kind.

Tel. 06 - 15 96 79 33
l.franken@spelenderwijsutrecht.nl

Paulien den Boef - Schutte

Zorgconsulent

Ik doe mijn werk met plezier! Ik vind het een voorrecht dat ik mee mag kijken in de wereld van peuters. De manier waarop peuters hun omgeving spelend ontdekken, verrast mij altijd weer.
Geen enkel kind is hetzelfde, dat maakt het werken heel afwisselend en uitdagend. Om samen met de pedagogisch medewerkers en ouders te zoeken wat deze peuter in deze situatie nodig heeft.

Tel. 06 - 18 24 26 60
p.denboef@spelenderwijsutrecht.nl

Pauline Mertens

Zorgconsulent

Het werken met ouders en peuters voelt elke dag als een cadeautje.
Ik geloof in hun kracht. Daar put ik mijn energie uit om samen tot een mooi resultaat te kunnen komen.

Tel. 06 - 18 24 25 09
p.mertens@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht