Oog in Al

Petristraat 2A
3533 SW Utrecht
Tel: 06 - 13 13 10 61
ooginal@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 984920006

Team peutercentrum Oog in Al

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Op maandagochtend is er ook een vrijwilligster.

Pedagogisch medewerkers Oog In Al

Inez van Aagten

Pedagogisch medewerker

Het is mooi en dankbaar werk om een bijdrage te kunnen en mogen leveren aan de ontwikkeling van peuters. Een goede relatie met de ouders is ook erg belangrijk.

i.vanaagten@spelenderwijsutrecht.nl

Lisette Planjer

Pedagogisch medewerker

Het leuke aan werken met peuters, is dat ze zich vol enthousiasme op nieuwe avonturen storten. Ik houd zelf erg van boeken en lees ook graag voor op de groep.

l.planjer@spelenderwijsutrecht.nl

Nettie de Jonge

Pedagogisch medewerker

Iedere ochtend geniet ik met de peuters van alles wat er te ontdekken valt, zowel binnen als buiten in de tuin, waar we een peuterparadijsje hebben gemaakt!

n.dejonge@spelenderwijsutrecht.nl

Pien Eilander

Pedagogisch medewerker

Met veel plezier werk ik, samen met mijn collega, met de peuters en hun ouders. Ik lever graag een bijdrage aan een goede startpositie van elk kind om straks naar de basisschool gaan. Vanuit de relatie werk ik aan een veilig klimaat omdat ik denk dat kinderen zich dan vrijer zullen voelen om te ontdekken, verwonderen, experimenteren en leren. Samen plezier beleven staat voorop! Wat mij typeert en inspireert is om vanuit verbinding met de ander; kind, ouder, collega, te werken en spelen.

p.eilander@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider peutercentrum Oog In Al

Friso Smits

Manager

Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als manager een bijdrage kan leveren aan onze missie om elk kind spelend en educatief te begeleiden naar de basisschool. Door mijn verantwoordelijkheid onder andere op het terrein van professionaliseren probeer ik met de werkgroep Professionalisering zo goed mogelijk aan te sluiten op wat onze collega's nodig hebben, om de missie van Spelenderwijs vorm te geven.

Tel. 06 - 21 23 32 27
f.smits@spelenderwijsutrecht.nl

Gaby Bosch

Werkbegeleider

Wat mijn werk elke dag betekenisvol maakt, is dat ik een klein steentje kan bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen en heb kunnen meedenken hoe we als Spelenderwijs Utrecht een antwoord kunnen geven op de vragen die kinderen ons stellen. Wat mij daarbij inspireert is de dialoog, de mens in de ander echt ontmoeten en oplossingsgericht werken.

Tel. 06 - 42 45 72 15
g.bosch@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten Noordwest & West

 
Annette Bos
a.bos@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 48 26 47 98 
Lees meer »
  
Lilian Franken
l.franken@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 15 96 79 33 
Lees meer »
 

Mireille Falkmann
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 53 54 39 70
Lees meer >>

Yasemen Oz
y.oz@spelenderwijsutrecht.nl
Tel. 06 - 14 30 06 53 
Lees meer »

   

Stagiaires en vrijwilligers Oog In Al

Hannie Heikoop

Al peuterleidster heb ik 35 jaar op de speelzaal (Oog in Al) gewerkt en ik ben in juli 2013 met pensioen gegaan. Daarna kwam ik een jaartje regelmatig op bezoek bij  en was altijd welkom.

Hier was ik erg blij mee, want ik wilde toch wel heel graag betrokken blijven bij de ontwikkelingen van de peuterspeelzaal en ik miste het werken met de peuters, het contact met de ouders en collega's. Na een paar keer geholpen te hebben was het voor mij duidelijk: dit is toch wat ik heel graag doe en het is heel fijn dat het kan. Heerlijk om bezig te zijn en te genieten van het speelzaalgebeuren.

Ik werk nu als vrijwilligster op de maandagochtendgroep.
Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2019 © Spelenderwijs Utrecht