Op Dreef

Dianadreef 27
3561 AA Utrecht
Tel: 06 - 52 07 45 34
opdreef@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 229977765

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

​Op de Voorschool proberen wij het voor uw kind leuk, plezierig en leerzaam te maken. Daar hebben wij u als ouder bij nodig. U wilt vast en zeker graag weten wat uw kind allemaal leert en hoe u daar een rol in speelt, Daarom willen wij graag dat u naar de ouder-activiteiten komt en naar de oudercursus die elk jaar gegeven wordt.
Dit is 1x per 4/5 weken. Verschillende thema’s komen hier aan bod. Ook samen met uw kind werkjes maken, die uitgelegd worden op de voorschool en aanwezig zijn bij uitjes of feesten horen wat ons betreft daarbij.

Ouder - activiteit
Voor de ouders is er gelegenheid om met u kind in 1 van de hoeken te spelen of een themagerichte activiteit te doen. Ook is er gelegenheid voor een gezellig gesprek met de leidsters van de voorschool. Ook besteden wij aandacht wat uw kind allemaal leert op de voorschool. Hier besteden wij aandacht aan tijdens de thema uitleg. De leidsters geven uitleg over de opdrachten die in de activiteitenmappen zitten en allerlei andere informatie die voor u belangrijk zijn.Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht