Peuterpark

Jan van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
Tel: 06 - 13 13 58 42
peuterpark@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 132662978

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

Wij werken met de methode Uk & Puk (zie verder op pagina 'Werkwijze​'). 
Elke 5 tot 6 weken behandelen we een nieuwe thema. Tijdens het oudercomponent geven wij uitleg over het nieuwe thema en wat u er thuis met uw kind mee kunt doen. Aan het begin van ieder nieuw thema krijgt u een themabrief met daarin  belangrijke informatie voor die weken. 

Elke woensdagochtend van 8:30 - 9:00 is er een uitgebreide ouderinloop.
Alle ouders blijven een half uurtje met hun kind in de klas en wordt er een activiteit aangeboden. Wij vinden betrokkenheid van de ouders erg belangrijk en verwachten dan ook dat iedereen daarbij aanwezig is. Het is belangrijk voor uw kind.  Op de andere dagen is er altijd spelinloop van 8:30 - 8:45 zodat ouders even kunnen spelen met hun kind.Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht