Pinokkio

Ché Guevarastraat 15
3573 BK Utrecht
Tel: 06 - 13 14 03 52
pinokkio@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 681052284

Peutercentrum Pinokkio

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Pedagogisch medewerker Pinokkio

Joanne Smeerdijk

Pedagogisch medewerker

Met veel passie heb ik acht jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de educatie en begeleiding van jonge kinderen vanaf 2 jaar. Met veel plezier en een dosis creativiteit begeleid ik kinderen om stap voor stap vooruit te komen in hun spel, sociale vaardigheden, taal, ontdekkingsbehoefte en motoriek. Elke dag is weer een uitdaging om in te spelen op de behoefte van de kinderen en het geeft voldoening om ze steeds verder te zien groeien. 

j.smeerdijk@spelenderwijsutrecht.nl

Kanar Ali

Pedagogisch medewerker

k.ali@spelenderwijsutrecht.nl

Tanja Bruinekreeft

Pedagogisch medewerker

Het stimuleren en begeleiden van de peuters, en te zien hoe zij elke keer weer groeien, geeft een enorme voldoening.  Elk kind ontwikkelt zich op een andere manier, wat elke dag weer anders maakt. Door de peuters handvaten, ruimte en een veilig gevoel te geven draag ik graag bij aan ieder zijn/haar ontwikkeling.

t.bruinekreeft@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Pinokkio

Danielle Mierop

Manager

In onze huidige hectische maatschappij met nadruk op toetsen en testen vind ik het juist van belang dat jonge kinderen zich kunnen ontwikkelen in een dynamische cyclus van Hoofd, Hart en Handen waarbij spelend leren uitgangspunt is.
Een leuk gegeven is dat professionals die uitblinken in hun vak vrijwel altijd ook speels zijn gebleven.

Tel. 06 - 50 29 16 70
d.mierop@spelenderwijsutrecht.nl

Danielle Verwayen

Werkbegeleider

Wat mij inspireert en motiveert: Aansluiten bij de pedagogisch medewerker, samen de verdieping zoeken in het werken met peuters, om zo de kansen voor kinderen te vergroten.

06 - 41 87 92 21
d.verwayen@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht