Pluto

Burgemeester Fockema Andreaelaan 11
3582 KA Utrecht
Tel: 06 - 50 51 19 20
pluto@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 195847325

Team peutercentrum Pluto

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.
Wij werken met stagiaires en/of vrijwilligers.

Pedagogisch medewerkers Pluto

Debby Douwstra

Pedagogisch medewerker

Peuters zijn nog puur, ze zijn enthousiast en ondernemend. Ze ontdekken en ontwikkelen zich spelenderwijs, ieder op zijn eigen manier. Dat maakt werken met peuters zo leuk!

d.douwstra@spelenderwijsutrecht.nl

Rosalie Kostense

Pedagogisch medewerker

Elk kind zie ik als een 'bloemetje in de knop'. Bij Spelenderwijs creëren wij gezamenlijk een warme vertrouwde omgeving waarin wij elk kind zien, begeleiden en de aandacht geven die hij/zij nodig heeft. Ik vind het heel mooi en waardevol om de peuters van daaruit te zien groeien, ontwikkelen en bloeien en hen spelenderwijs voor te bereiden op een nieuw avontuur: de basisschool.

r.kostense@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Pluto

Sandra Smit

Manager

Ik ga voor kwaliteit in het werk.
Samen met pedagogisch medewerkers, werkbegeleiders, zorgconsulenten en externen wil ik de talenten en kansen van en voor kinderen en ouders vergroten en ontwikkelen.

Tel. 06 - 30 29 08 97
s.smit@spelenderwijsutrecht.nl

Danielle Verwayen

Werkbegeleider

Wat mij inspireert en motiveert: Aansluiten bij de pedagogisch medewerker, samen de verdieping zoeken in het werken met peuters, om zo de kansen voor kinderen te vergroten.

06 - 41 87 92 21
d.verwayen@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht