Puk

Rijnhuizenlaan 2-4
3523 JA Utrecht
Tel: 06 - 41 90 39 85
puk@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 365962740

Peutercentrum Puk

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

 

Pedagogisch medewerkers Puk

Angela Smeele

Pedagogisch medewerker

Het werken met kinderen doe ik met heel veel plezier. Het bieden van een veilige, rijke leeromgeving is belangrijk, zodat kinderen zich prettig voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Samen met mijn collega's proberen we ervoor te zorgen dat ouders en kinderen een fijne en leerzame tijd hebben.

a.smeele@spelenderwijsutrecht.nl

Annelies Hol

Pedagogisch medewerker

Ik zie dat kinderen van elkaar leren en ik vind het inspirerend om met kinderen te werken die nog een heel leven voor zich hebben. Bovendien vind ik het belangrijk om een goede samenwerking te krijgen met de ouders, omdat zij hun kind goed kennen. 

a.hol@spelenderwijsutrecht.nl

Esther van der Grift

Pedagogisch medewerker

Jonge kinderen leren door te spelen en te ontdekken. Samen met ouders en collega's wil ik ervoor zorgen dat het peutercentrum een veilige plek is, waar veel ruimte is voor spel en plezier. Ïk vind het altijd weer mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkelt op zijn eigen unieke manier.

e.vandergrift@spelenderwijsutrecht.nl

Yvonne van der Mark

Pedagogisch medewerker

Kinderen zijn de toekomst. Met hart voor de kinderen en hun ouders en passie voor het werk, zet ik mij in. Ieder uniek kind mag zich in zijn eigen tempo en op zijn manier ontwikkelen. Spelen, ontdekkend spelen en dan leren...

y.vandermark@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Puk

Edith Ooms

Manager

In mijn werk als manager zie ik het als een uitdaging om dagelijks met een gemotiveerd kwalitatief hoogwaardig team kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. In een rijke leeromgeving die goed gefaciliteerd is, bieden wij kinderen de mogelijkheid zich spelend te ontwikkelen. De ouders hebben een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Samen het kind dat geven wat voor de rest van zijn/haar leven belangrijk is. Zo is een kind goed voorbereid op de toekomst en daar mogen wij bij Spelenderwijs een bijdrage aanleveren.

Tel. 06 - 52 30 14 30
e.ooms@spelenderwijsutrecht.nl

Margreet Groeneweg

Werkbegeleider

Kwaliteit leveren door maatwerk te bieden.

Tel. 06 - 39 57 06 72
m.groeneweg@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht