Speelleertuin

Passiebloemweg 1
3452 CZ Vleuten
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 181736093

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Onze ouders

​Het hulpoudersysteem


Als er geen extra hulp of een tweede pedagogisch medewerker is, heeft de pedagogisch medewerker uw hulp nodig. Op de groep is een rooster, waarop u kunt zien wanneer u aan de beurt bent om te assisteren.
De kinderen en de pedagogisch medewerkers vinden het leuk als moeders en vaders bij toerbeurt helpen.
Als u regelmatig wilt meedraaien dan regelen wij voor u een VOG verklaring.

Heeft u een vraag of wilt u iets bespreken?


Tijdens het halen en brengen is er gelegenheid om even met de pedagogisch medewerker van gedachte te wisselen.
U kunt ook de pedagogisch medewerker individueel spreken. Maak dit dan kenbaar, dan wordt er een afspraak gemaakt.Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht