Spoorzicht

Teun de Jagerdreef 1b
3561 JK Utrecht
Tel: 06 - 52 07 45 04
spoorzicht@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 439826342

Ouders

Spelenderwijs Utrecht vindt het partnerschap met ouders van groot belang en gebruikt de samenwerking met ouders om een uitdagende omgeving te bieden, waarin uw kind spelend leert. Ieder heeft daarin haar eigen rol. U, als ouder bent de eerste deskundige als het gaat om uw kind en de pedagogische medewerkers vullen daarop aan met een mooi educatief aanbod en een professionele kijk op de ontwikkeling van uw kind. Het voeren van de dialoog over wat uw kind nodig heeft, is daarbij het uitgangspunt!

Wij vinden het belangrijk dat het peutercentrum een plek is waar onze ouders graag komen, waar zij zich welkom en thuis voelen. Als ouders zich welkom voelen, zullen hun kinderen zich ook meer op hun gemak voelen. Het kennismakingsgesprek, de breng- en haalcontacten en de spelinloop zijn de meest geschikte momenten voor pedagogisch medewerkers om contact te leggen met de ouders.

Lees meer »

Oudercommissie

Wil je 
  • meedenk​en 
  • meehelpen 
  • meewerken 
wanneer er activiteiten worden georganiseerd op het peutercentrum? 

Wij zijn blij met ouders die het leuk vinden om te helpen bij bijvoorbeeld de voorbereiding van het Sinterklaas- of Kerstfeest. Of mee willen denken over bijvoorbeeld gezonde tractaties. Als je je bij één van ons opgeeft, dan kun je lid worden van de oudercommissie van ons peutercentrum.
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht