Winnie de Pooh

Eifel 20
3524 HH Utrecht
Tel: 06 - 34 94 82 25
winniedepooh@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 322501003

Peutercentrum Winnie de Pooh

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Pedagogisch medewerkers Winnie de Pooh

Imelda Witsenboer

Pedagogisch medewerker

Ik werk al heel lang met kinderen en heb ze altijd boeiende persoonlijkheden gevonden. Ik vind ieder kind uniek en ieder kind heeft zo zijn eigen manier om zich te ontwikkelen. Het geeft mij veel plezier om bij deze ontwikkeling een handje te mogen helpen en een kind te zien groeien van rups naar vlinder.

i.witsenboer@spelenderwijsutrecht.nl

Ria Modderman

Pedagogisch medewerker

Ik werk al jaren met veel plezier met jonge kinderen. Ieder kind is anders en het is altijd weer een uitdaging om te zoeken naar de beste manier om aan te sluiten bij een kind. De manier waarop kinderen spelen en ontdekken blijft me verrassen. Wat ik ook erg fijn vind is de samenwerking met ouders: samen willen we immers het beste voor de kinderen!

r.modderman@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Winnie de Pooh

Ebelien Udenga

Manager

Leuk om met ouders in gesprek te kunnen gaan om alle opties te bespreken dat hun kind ook bij ons komt spelen. Bij onze speelleergroepen worden de peuters goed voorbereid voor de basisschool, het is een goede aanvulling als kinderen bij een gastouder opgevangen worden.

Tel. 06 - 41 78 60 42
e.udenga@spelenderwijsutrecht.nl

Danielle Verwayen

Werkbegeleider

Wat mij inspireert en motiveert: Aansluiten bij de pedagogisch medewerker, samen de verdieping zoeken in het werken met peuters, om zo de kansen voor kinderen te vergroten.

06 - 41 87 92 21
d.verwayen@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht