Winnie de Pooh

Eifel 20
3524 HH Utrecht
Tel: 06 - 34 94 82 25
winniedepooh@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 322501003

Peutercentrum Winnie de Pooh

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Pedagogisch medewerkers Winnie de Pooh

Imelda Witsenboer

Pedagogisch medewerker

Ik werk al heel lang met kinderen en heb ze altijd boeiende persoonlijkheden gevonden. Ik vind ieder kind uniek en ieder kind heeft zo zijn eigen manier om zich te ontwikkelen. Het geeft mij veel plezier om bij deze ontwikkeling een handje te mogen helpen en een kind te zien groeien van rups naar vlinder.

i.witsenboer@spelenderwijsutrecht.nl

Angela Smeele

Pedagogisch medewerker

Het werken met kinderen doe ik met heel veel plezier. Het bieden van een veilige, rijke leeromgeving is belangrijk, zodat kinderen zich prettig voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Samen met mijn collega's proberen we ervoor te zorgen dat ouders en kinderen een fijne en leerzame tijd hebben.

a.smeele@spelenderwijsutrecht.nl

Annelies Hol

Pedagogisch medewerker

Ik zie dat kinderen van elkaar leren en ik vind het inspirerend om met kinderen te werken die nog een heel leven voor zich hebben. Bovendien vind ik het belangrijk om een goede samenwerking te krijgen met de ouders, omdat zij hun kind goed kennen. 

a.hol@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider Winnie de Pooh

Ebelien Udenga

Manager

Leuk om met ouders in gesprek te kunnen gaan om alle opties te bespreken dat hun kind ook bij ons komt spelen. Bij onze speelleergroepen worden de peuters goed voorbereid voor de basisschool, het is een goede aanvulling als kinderen bij een gastouder opgevangen worden.

Tel. 06 - 41 78 60 42
e.udenga@spelenderwijsutrecht.nl

Danielle Verwayen

Werkbegeleider

Wat mij inspireert en motiveert: Aansluiten bij de pedagogisch medewerker, samen de verdieping zoeken in het werken met peuters, om zo de kansen voor kinderen te vergroten.

06 - 41 87 92 21
d.verwayen@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht