't Egeltje

Lange Nieuwstraat 79
3512 PE Utrecht
Tel: 06 -13 14 74 05
egeltje@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 920560957

Peutercentrum 't Egeltje

Ons team bestaat uit pedagogisch medewerkers, een manager, zorgconsulenten en een werkbegeleider.

Al 10 jaar is er is op maandag, woensdag en vrijdag een vaste vrijwilligster die helpt. 

Peutercentrum 't Egeltje heeft meerdere stagiaires; elke dag is er één stagiaire aanwezig. Deze stagiaires zijn een jaar op 't Egeltje om het vak te leren. Een stagiaire loopt 2 of 3 ochtenden mee. 

Pedagogisch medewerkers 't Egeltje

Els Korsten

Pedagogisch medewerker

Ik werk al 27 jaar met heel veel plezier met kinderen en hun ouders in de Binnenstad. Het is een voorrecht op 't Egeltje elke dag weer de kinderen te mogen begeleiden bij hun avonturen en belevenissen op de groep. De eerste stappen in de echte grote wereld moeten veilig en vertrouwd zijn, maar ook uitdagend en interessant zodat ze zelf aan de slag willen. Daarbij heeft de een meer en de ander minder steun nodig en allebei is goed. En natuurlijk hebben we ook vooral heel veel pret; alleen blije kinderen kunnen ontwikkelen en groeien.

e.korsten@spelenderwijsutrecht.nl

Manager en werkbegeleider 't Egeltje

Edith Ooms

Manager

In mijn werk als manager zie ik het als een uitdaging om dagelijks met een gemotiveerd kwalitatief hoogwaardig team kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. In een rijke leeromgeving die goed gefaciliteerd is, bieden wij kinderen de mogelijkheid zich spelend te ontwikkelen. De ouders hebben een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Samen het kind dat geven wat voor de rest van zijn/haar leven belangrijk is. Zo is een kind goed voorbereid op de toekomst en daar mogen wij bij Spelenderwijs een bijdrage aanleveren.

Tel. 06 - 52 30 14 30
e.ooms@spelenderwijsutrecht.nl

Danielle Verwayen

Werkbegeleider

Wat mij inspireert en motiveert: Aansluiten bij de pedagogisch medewerker, samen de verdieping zoeken in het werken met peuters, om zo de kansen voor kinderen te vergroten.

06 - 41 87 92 21
d.verwayen@spelenderwijsutrecht.nl

Zorgconsulenten

Binnenstad & Noordoost & Oost & Zuid

Suzanne van Stroe

Zorgconsulent

Ik werk al heel wat jaren met veel plezier als zorgconsulent. Als Zorgconsulent ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun werk op de groep met de kinderen. Samen met hen en ouders kijk ik naar wat elk kind nodig heeft om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen in de groep.  Ik vind het elke dag weer uitdagend en inspirerend om met kinderen, hun ouders, pedagogisch medewerksters en andere organisaties te werken aan het welzijn van de kinderen.

Tel. 06 - 41 56 33 84
s.vanstroe@spelenderwijsutrecht.nl

Mireille Falkmann

Zorgconsulent

Wanneer kinderen zich op hun gemak voelen in de groep, ze plezier hebben in wat ze doen en ze positief gestimuleerd worden, ervaren ze dat ze steeds meer kunnen. Hierdoor krijgen kinderen zelfvertrouwen. Met hun ouders en de pedagogisch medewerkers draag ik zorg voor een goed verloop van het functioneren van alle kinderen, zodat ieder kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Tel. 06 - 53 54 39 70
m.falkmann@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht