Vakkundige Medewerkers


Werving & Toeleiding

De medewerkers van werving en toeleiding werken nauw samen met het consultatiebureau. Zij werven actief doelgroepkinderen. Dit zijn kinderen waarvoor het consultatiebureau het raadzaam vindt dat het kind 4 dagdelen per week het peutercentrum bezoekt.

Myrna Schultze

Manager

Ik ondersteun een heel betrokken en bekwaam team van pedagogisch medewerkers die met veel passie en liefde hun vak uitvoeren. Daar krijg ik energie van. Zij krijgen de ruimte om al hun kwaliteit en kennis in te zetten om echt te gaan voor het belang van jonge kinderen.
Het team van W&T hebben hun persoonlijke contacten met ouders in de wijk. Zij verbinden ouders aan onze peutercentra.
Ze zijn echt de spin in het web.

06 - 11 56 25 85
m.schultze@spelenderwijsutrecht.nl

Filiz Yuksel - Aksu

Werving & Toeleiding

Wat mij inspireert in mijn werk is het contact met kinderen en ouders. Ik geniet ervan om zoveel mogelijk ouders te interesseren voor voorschoolse educatie, zodat alle doelgroepkinderen tussen 2.5 en 4 jaar oud een kans krijgen om zich te ontwikkelen.
Als toeleider werk ik met plezier samen met JGZ. Het is uitdagend op zoek te gaan naar goede afstemming tussen de behoeften van de ouders en de mogelijkheden. Verder vind ik belangrijk na een werkdag waarop ik bijdraag aan een gemeenschappelijk doel met een voldaan gevoel naar huis te gaan.

06 - 41 87 91 96
f.yuksel@spelenderwijsutrecht.nl

Fouzia Benali

Pedagogisch Medewerker / Werving & Toeleiding

Ik wil veel betekenen voor ouders en kinderen. Ouders die niet makkelijk de weg naar het peutercentrum kunnen vinden. Ik geef hun de juiste informatie met een grote dosis steun en begrip.
Ik zorg samen met collega’s dat alle kinderen de kans krijgen om spelend te leren en op jonge leeftijd gestimuleerd te worden in hun ontwikkeling.
Ouders motiveren en helpen staat bij mij voorop. Het contact met ouders onderhouden vind ik het belangrijk en het leukste.

06 - 18 24 27 53
f.benali@spelenderwijsutrecht.nl

Jamila Bouhriss

Werving & Toeleiding

Elke keer een ouder benaderen over het aanmelden van hun kind bij een peutercentrum is voor mij steeds een nieuwe, inspirerende beleving.Ik draag daarmee een steentje bij aan de toekomst van een kind.

Tel. 06 - 18 24 27 79
j.bouhriss@spelenderwijsutrecht.nl

Marlies Lohman

Pedagogisch medewerker / Werving & Toeleiding

Ik vind het bijzonder om te zien dat jonge kinderen met veel plezier ‘naar school’ gaan en spelenderwijs zoveel leren van elkaar en met elkaar.

m.lohman@spelenderwijsutrecht.nl

Souad Azahum

Pedagogisch medewerker / Werving & Toeleiding

Iedere kind verdient de kans om te groeien en te ontdekken. Dat ik daarbij mag helpen, geeft mij voldoening in het werk.

06 - 41 87 92 01
s.azahum@spelenderwijsutrecht.nl

Yurdanur Ceran

Werving & Toeleiding

Ik ga op huisbezoek bij ouders die de weg naar het peutercentrum niet goed kunnen vinden. Ik merk dat ouders dit heel erg waarderen. Tijdens het gesprek bij dit huisbezoek realiseren ouders dat een peutercentrum heel erg belangrijk is voor de ontwikkeling van hun kind.
Dit doe ik met heel veel plezier.

06 - 18 24 27 61
y.ceran@spelenderwijsutrecht.nl

           

x

x

x

x

Colofon »

Contact

Informatie

Inschrijving & Plaatsing


planning@spelenderwijsutrecht.nl
030 - 820 14 60
09:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Spelenderwijs Utrecht
Niasstraat 6-C
3531 WP Utrecht
info@spelenderwijsutrecht.nl
030 - 820 14 62

Contactformulier

Copyright 2018   Gebruiksovereenkomst