Vakkundige Medewerkers


Bedrijfsbureau

 

Recep Corduk

Controller

r.corduk@spelenderwijsutrecht.nl

Caroline Marchal

Manager Bedrijfsbureau / Assistent Controller

Efficiency, hulpvaardigheid en collegialiteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden.
Ik geniet er van om oplossingen te bedenken voor complexe vragen van collega’s en die te implementeren in onze programmatuur en werkwijze. 

Tel. 06 - 15 87 75 06
c.marchal@spelenderwijsutrecht.nl

Planning

Het team Planning is verantwoordelijk voor het inschrijven en plaatsen van kinderen en voert hiervoor de klantenadministratie.

Ingrid Scholte - Ietswaart

Planning

Ik werk al ruim 25 jaar met kinderen en ouders. 23 jaar op de groep en planning. De laatste 2 jaar doe ik planning en de flexpool. Ook dit doe ik met veel plezier.

030 - 820 14 60
i.scholten@spelenderwijsutrecht.nl

Joyce Agasi

Planning

Met heel veel plezier werk ik voor de afdeling planning van Spelenderwijs Utrecht. We werken in een leuk team en iedere dag is weer een uitdaging.
Zo leuk om veel ouders te spreken die enthousiast zijn over onze locaties en graag hun kinderen bij ons willen plaatsen.
Kortom het is leuk werk!

030 - 820 14 60
j.agasi@spelenderwijsutrecht.nl

Nancy Kooy - Spilker

Planning

Het leuke aan mijn werk is dat ik veel ouders spreek en zij dan vaak een verhaaltje over hun kind vertellen. Het geeft mij een goed gevoel als ik een kind kan plaatsen en ouders dan erg blij zijn als hun kind kan gaan spelen met leeftijdsgenootjes.
Het is belangrijk en goed dat alle kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar een kans krijgen om op ons Peutercentrum te komen spelen.
We hebben een leuk team op de planning en we leren veel van de verschillende locaties en wijken.

030 - 820 14 60
n.kooy@spelenderwijsutrecht.nl

Ratna Rieder-Verhoekx

Planning

Wat is er zo leuk aan mijn werk als planner? De gesprekken met ouders. Ouders zijn vaak blij als er een plekje is voor hun kind. De gesprekken met de leidsters over een plaatsing. Zorgen dat de groepen vol zitten vanwege het bezettings-percentage. Wat ik ook belangrijk vind is, dat ik leuke collega’s heb waar ik mee werk. Het geeft mij ook voldoening, wanneer ik peuters die op de wachtlijst staan, vanaf 2,5 jaar kan plaatsen  Omdat het van groot belang is, dat alle peuters gebruik kunnen maken van onze voorschoolse opvang of peuterspeelzaal bij Spelenderwijswijs Utrecht, zodat peuters voorbereid worden voor de basisschool !!! De wijken waar ik planner ben zijn: Vleuten de Meern, West en Noordwest ( Zuilen en Ondiep)

030 - 820 14 60
r.rieder@spelenderwijsutrecht.nl

Administratie

Bagdad Chakroun

Financiële administratie - Crediteuren

De eerste levensjaren van een kind zijn belangrijk en bepalend voor de mate van succes in het leven. De pedagogisch medewerkers dragen hun steentje bij de brede ontwikkeling van kinderen
Ik vind het prettig om onderdeel te zijn van deze organisatie en schep mede de voorwaarden voor het werk van de pedagogisch medewerkers door de financiële administratie zo goed en nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

030 - 820 14 62
crediteuren@spelenderwijsutrecht.nl b.chakroun@spelenderwijsutrecht.nl

Jolanda van Beek

Financiële administratie - Debiteuren

Ik houd van mensen en het omgaan met mensen. Ik probeer op een prettige en vriendelijke manier er zorg voor te dragen dat facturen betaald worden en ouders te helpen met vragen over facturen en betalingen. Ik ben er trots op dat ik bij Spelenderwijs werk!

030 - 820 14 60
debiteuren@spelenderwijsutrecht.nl j.vanbeek@spelenderwijsutrecht.nl


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht