Inschrijven

Inschrijven

Voor informatie over uw inschrijving kunt u contact op nemen met het peutercentrum bij u in de buurt. U kunt uw kind via onderstaand formulier inschrijven of het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar:

Spelenderwijs Utrecht
Niasstraat 6-c
3531 WP Utrecht

Wij nemen dan contact met u op.

Inschrijfformulier

Algemene voorwaarden & privacyverklaring

Bij plaatsing zijn de Algemene Voorwaarden voor de Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse Opvang 2017 en de privacyverklaring van toepassing.

Vanaf 1 januari 2020 maken de locaties van Spelenderwijs Utrecht onderdeel uit van andere organisaties. Welke organisatie dat voor uw locatie is, ziet u op de pagina van de betreffende locatie. De onderstaande aanvullende voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden voor de Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse Opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Algemene voorwaarden
Aanvullende voorwaarden

 

Voorschoolse educatie

Spelenderwijs Kind & Co, Spelenderwijs Ludens en Spelenderwijs Samen bieden Voorschoolse Educatie aan peuters met een indicatie van het consultatiebureau. Ook kinderen zonder indicatie maken gebruik van dit aanbod. De Voorschoolse Educatie is een bijzondere vorm van peuteropvang. Het doel is om peuters die door omstandigheden een mogelijke achterstand zouden oplopen bij aanvang van de basisschool, gelijke kansen te bieden.

Per 1 augustus gaat er het nodige veranderen. Als gevolg van een wettelijke verandering gaat het aantal uren dat kinderen tussen 2,5 en 4 jaar gebruik kunnen maken van de voorschool omhoog van 10 uur naar 16 uur per week. Hiervoor is gekozen omdat uit diverse onderzoeken blijkt dat de effectiviteit van de voorschool groter is als er méér uren per week deelgenomen wordt. 

Download hier de flyer van de gemeente Utrecht met belangrijke informatie voor u. Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Copyright 2021