Veelgestelde vragen FAQ

Veelgestelde vragen FAQ

Hoe vraag ik kinderopvangtoeslag aan?
Meer informatie hierover vindt u hier.

Kan ik eerst gaan kijken voordat ik mijn kind inschrijf?
Ga naar de locatie van uw keuze, u vindt daar onder het tabblad Rondleiding een aanvraagformulier. Op dezelfde pagina vindt u ook een rondleiding in foto's voor een eerste indruk.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind inschrijven?
U mag uw kind op elk gewenst moment inschrijven, maar uw kind wordt pas op de wachtlijst geplaatst als het 1½ jaar.

Kan ik bij meerdere peutercentra inschrijven?
Ja, dat kan. U kunt op het inschrijfformulier bij de opmerkingen uw voorkeur locatie(s) invullen. Hierdoor wordt de kans groter dat uw kind op de leeftijd van 2½ jaar geplaatst kan worden.

Ik heb voorkeur voor bepaalde dagdelen; hoe kan ik dit aangeven?
Op al onze peutercentra zijn vaste dagdeel combinaties. Een overzicht hiervan vindt u op de homepagina van elk peutercentrum. Bij de opmerkingen kunt u aangeven aan welke combinatie u de voorkeur geeft. Bij de bevestiging van de inschrijving vindt u dit dan terug. Mocht u geen voorkeur hebben aangeven dan staan hier alle dagdelen ingevuld.

Hoe weet ik dat jullie mijn inschrijving hebben ontvangen?
Binnen 2 weken ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving op de wachtlijst. Wij vermelden bij de bevestiging de periode waarbinnen uw kind geplaatst kan worden, dus de leeftijd van 2½ tot 4 jaar.

Wanneer hoor ik dat mijn kind geplaatst kan worden?
Zodra er plaats is op de locatie van uw voorkeur, neemt een medewerker van de afdeling planning telefonisch contact met u op; dit is ongeveer 6 weken voor aanvang van de plaatsing. Zij zal dan de startdatum en de dagdelen met u bespreken. Ook vertelt zij hoe de plaatsingsprocedure verloopt.

Meer informatie

Caroline Marchal Web

Caroline Marchal

Manager Bedrijfsbureau / Assistent Controller

Tel. 06 - 15 87 75 06
c.marchal@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2021