De Vlindertuin

Gangesdreef 7
3564 SN Utrecht
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 207350474

Peutercentrum De Vlindertuin

Wij zijn verhuisd

Vanaf maandag, 28 oktober is ons nieuwe adres:

Peutercentrum De Krekels
Piramidedreef 5

 

Houden u en uw kind van bloemen, planten en dieren? Kom dan naar peutercentrum De Vlindertuinl! Ons peutercentrum zit op het terrein van de stadsboerderij De Gagelsteede. Als het voor u belangrijk is dat uw kind in een groenrijke omgeving educatie krijgt, dan kiest u voor ons.

Bij peutercentrum De Vlindertuin leren kinderen met dieren en planten om te gaan. We lopen regelmatig naar het park, hebben een groot speelplein en brengen een bezoek aan de boerderijdieren.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 

Ouders aan het woord

Moeder van Alina:
De oudere broer van Alina heeft ook op De Vlindertuin gezeten, hij vond het geweldig! Het is een hele fijne omgeving met lieve leidsters en Alina gaat heel graag naar school. Thuis zegt zij altijd wat ze die dag heeft geleerd en met wie ze heeft gespeeld. Alina houdt heel erg van muziek en doet graag mee met de muziekactiviteiten.

Moeder van Elody:
Ik heb Elody ingeschreven voor De Vlindertuin omdat het op hetzelfde terrein zit als de kinderboerderij, zij is namelijk gek op dieren. Er zijn fijne leidsters en er worden leuke thema’s besproken. Elody gaat graag naar school en praat thuis regelmatig over haar vriendjes en over de huishoek. Als Elody naar de basisschool gaat en haar jongere broertje bij De Vlindertuin begint wil ik graag in de oudercommissie. De ouderavonden zijn altijd interessant en ik probeer dan ook altijd aanwezig te zijn.

 

Samen Kinderopvang

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Samen Kinderopvang. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Groepen en openingstijden


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht