Inschrijven

Inschrijven

Voor informatie over inschrijving kunt u contact op nemen met het peutercentrum bij u in de buurt. U kunt op onderstaand formulier via deze website inschrijven of het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar:
Spelenderwijs Utrecht
Niasstraat 6-c
3531 WP Utrecht

 Wij nemen dan contact met u op.

 

Inschrijfformulier

We verzoeken u alle velden in te vullen. Alle met ■ gemarkeerde velden kunt u niet overslaan.
Heeft u al eerder een kind bij ons ingeschreven? ■

Gegevens kind

Gegevens ouders / verzorgers

Ouder / verzorger 1

Ouder / verzorger 2

Verdere vragen

Bijzonderheden over uw kind of de inschrijving

Rondleiding
Heeft u al een rondleiding gehad op het peutercentrum? U kunt via de locatie een afspraak maken. Zo kunt u kennismaken met de locatie en de sfeer in de groepen proeven.


Algemene voorwaarden & privacyverklaring

Bij plaatsing zijn onze Algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. 

Voorschoolse educatie

De gemeente Utrecht geeft subsidie voor voorschoolse educatie. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Alle peuters hebben recht op 200 uur per jaar (= 5 uur per week, 40 weken) op een plaats in een peutercentrum. Ouders betalen voor die 5 uur per week een bijdrage, waarbij de hoogte afhankelijk is van het gezinsinkomen.
  2. Peuters met (een risico op) een taal- of ontwikkelingsachterstand, hebben recht op 400 uur per jaar (= 10 uur per week, 40 weken) op een plaats in een peutercentrum. De gemeente bepaalt dit aan de hand van het geboorteland en de opleiding van de ouders. Ouders betalen voor die 10 uur per week een vaste bijdrage. Hier kan alleen gebruik van gemaakt worden als de ouders toestemming geven voor overdracht van de inschrijfgegevens aan de gemeente Utrecht.

Bij sommige peutercentra is het mogelijk om een extra vast dagdeel af te nemen. Hiervoor betaalt u een vaste uurprijs. Heeft u interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de afdeling planning:
planning@spelenderwijsutrecht.nl  
030 820 14 60
 


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2019 © Spelenderwijs Utrecht