Inschrijven

Inschrijven

Voor informatie over inschrijving kunt u contact op nemen met het peutercentrum bij u in de buurt. U kunt op onderstaand formulier via deze website inschrijven of het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar:
Spelenderwijs Utrecht
Niasstraat 6-c
3531 WP Utrecht

 Wij nemen dan contact met u op.

 

Inschrijfformulier

Rondleiding
Heeft u al een rondleiding gehad op het peutercentrum? U kunt via de locatie een afspraak maken. Zo kunt u kennismaken met de locatie en de sfeer in de groepen proeven.


Algemene voorwaarden & privacyverklaring

Bij plaatsing zijn de Algemene Voorwaarden voor de Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse Opvang 2017 en de privacyverklaring van toepassing.

Vanaf 1 januari 2020 maken de locaties van Spelenderwijs Utrecht onderdeel uit van andere organisaties. Welke organisatie dat voor uw locatie is, ziet u op de pagina van de betreffende locatie. De onderstaande aanvullende voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden voor de Kinderopvang, Dagopvang en Buitenschoolse Opvang 2017 van de Brancheorganisatie Kinderopvang.Voorschoolse educatie

De gemeente Utrecht geeft subsidie voor voorschoolse educatie. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Alle peuters hebben recht op 200 uur per jaar (= 5 uur per week, 40 weken) op een plaats in een peutercentrum. Ouders betalen voor die 5 uur per week een bijdrage, waarbij de hoogte afhankelijk is van het gezinsinkomen.
  2. Peuters met (een risico op) een taal- of ontwikkelingsachterstand, hebben recht op 400 uur per jaar (= 10 uur per week, 40 weken) op een plaats in een peutercentrum. De gemeente bepaalt dit aan de hand van het geboorteland en de opleiding van de ouders. Ouders betalen voor die 10 uur per week een vaste bijdrage. Hier kan alleen gebruik van gemaakt worden als de ouders toestemming geven voor overdracht van de inschrijfgegevens aan de gemeente Utrecht.

Bij sommige peutercentra is het mogelijk om een extra vast dagdeel af te nemen. Hiervoor betaalt u een vaste uurprijs. Heeft u interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de afdeling planning:
planning@spelenderwijsutrecht.nl  
030 820 14 60
 

Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht