Klim-op

Nolenslaan 33
3515 VB Utrecht
Tel: 06 - 13 13 58 72
klimop@spelenderwijsutrecht.nl
Locatie & Route
Inspectierapport
Registratienummer: 896173550

Peutercentrum Klim-op


Bij peutercentrum Klim-op vindt u kinderen met heel veel verschillende nationaliteiten, een goede afspiegeling van onze samenleving en in het bijzonder van de Staatsliedenbuurt. Respect staat hoog in ons vaandel, we creëren samen met u als ouder een veilige omgeving waarin de peuters kunnen leren, spelen, ontdekken en groeien. Er is verder een nauwe samenwerking met de basisschool Dr. Bos. Tevens maken wij deel uit van de brede school Staatslieden en is er een samenwerking met de basisschool De Fakkel en andere partners in de wijk.

Peuters hebben veel beweging nodig. Bij de Klim-op bewegen we ieder dagdeel binnen of buiten. In de gymzaal is er volop ruimte voor beweegspelletjes en yoga en het speelplein heeft een zandbak, glijbaan en verschillende ontdekhoekjes. Ook kunnen de peuters daar spelen met fietsen, karren en steppen.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
De meeste kinderen stromen door naar basisschool Dr. Bosschool​.​


Peutercentrum Klim-Op

Hoi, ik ben Ümüs, moeder van Mert Can ( 3,5 jaar) en Eymen Efe ( 2,5 jaar). Ze zitten beiden vier dagdelen op Peutercentrum Klim-op. Al vanaf de eerste dag gaan ze met plezier naar school. Ze leren heel veel nieuwe woorden en maken leuke werkjes.
Mert Can vindt puzzelen super leuk, hij is er ook goed in. Eymen Efe is meer van de verkleedkleren, zoals het brandweerman pak. Ik ga met een goed gevoel naar huis wanneer zij daar met plezier spelen.  


Saifedinne zit sinds februari 2018 op Voorschool Klim-op, net zoals zijn zus Lina, die daar twee jaar geleden ook heeft gezeten. Hij speelt leuk met de andere kindjes en is dol op juf Hetty en juf Anouk (top juffen). Hij heeft veel plezier en leert spelenderwijs nieuwe woordjes, etc. Als ik zie hoe blij hij daar heen gaat, geeft mij dat zoveel vreugde.
Samira, moeder van Saifedinne  


Mijn dochter Faith zit met veel plezier op de Voorschool bij Spelenderwijs, locatie Klim-op. De juffen zijn altijd erg lief en erg betrokken. Faith heeft heel veel geleerd op de Voorschool. Altijd als ze naar “school” moet, is ze blij. Ik ben de juffen erg dankbaar hiervoor.
Robin, moeder van Faith  

BLOS Kinderopvang

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van BLOS Kinderopvang. Meer informatie vindt u op de BLOS website.

 

Groepen en openingstijden

Voor max. 15 kinderen van 2,5 tot 4 jaar per groep.

Er gelden vaste dagdeelcombinaties. Informeer bij afdeling Planning wat de mogelijkheden zijn.

Groep Rood
maandag 12.00-14.00 uur
dinsdag  08.30-11.30 uur
donderdag    12.00-14.00 uur
vrijdag      08.30-11.30 uur

 

Groep Blauw
maandag 08.30-11.30 uur
dinsdag  12.00-14.00 uur
woensdag 08.30-11.30 uur
donderdag  08.30-11.30 uur

 Groep blauw is een keer in de vijf weken op woensdag vrij.


Home
Spelend leren
Locaties
Inschrijven
Copyright 2020 © Spelenderwijs Utrecht