Locaties

  • Locaties

Peuteropvang De Tuinkabouter

Voorheen heetten wij Peutercentrum Kiekeboe; inmiddels zijn wij Peutercentrum De Tuinkabouter. In 1988 zijn wij begonnen als ouderparticipatie peuterspeelzaal. Wij zijn gevestigd op de eerste etage van de forumlocatie ‘Hof van Bemmelen’ in de kinderrijke en groene wijk Tuindorp. In het forum zijn ook kinderopvang groepen van 0-4 jaar van Ludens en de basisschool de Paulusschool gevestigd, waarmee wordt samengewerkt. Op peutercentrum De Tuinkabouters wordt gewerkt volgens de methode Kaleidoscoop; de peuter staat hierin centraal tijdens het actieve leren op de groep.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
De meeste kinderen stromen door naar de basisscholen:  Paulusschool​.  Openbare school Tuindorp​ en de Regenboog​.

Ouders aan het Woord

Fieke, moeder van Siebe
"Wij ervaren de Kiekeboe als een fijne en vertrouwde plek voor onze kinderen om te komen spelen en te leren. Inmiddels zit ons tweede kind op de Kiekeboe en ook hij heeft het er erg naar zijn zin. Elke ochtend is hij weer blij als het een Kiekeboe dag is. Wij als ouders zijn ook erg tevreden. Ik weet dat ik kan rekenen op een leidster met jaren ervaring en goede pedagogische kwaliteiten. Bovendien is het een gezellige plek met een fijne sfeer. " 
Ludens

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Ludens. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Adresgegevens


Werkplannen

Openingstijden

maandag 08:30 - 13:50 uur
dinsdag 08:30 - 13:50 uur
woensdag 08:30 - 13:50 uur
donderdag 08:30 - 13:50 uur
vrijdag 08:30 - 13:50 uur
Copyright 2021