Spelenderwijs locaties

  • Spelenderwijs locaties

Peutercentrum Pino

Peutercentrum Pino is een gezellige speelzaal in de meer dan 100 jaar oude Basisschool De Koekoek. Wij staan los van de school maar werken ook regelmatig samen met  De Koekoek. Wij zijn een echte ‘buurt’ speelzaal want de peuters komen bijna allemaal uit de wijk.

Elke dag staat ons team met veel plezier klaar om de peuters al spelenderwijze nieuwe dingen aan te leren en hen te stimuleren in ontwikkeling en samenspel met andere kinderen.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
De meeste kinderen stromen door naar basisschool De Koekoek​​. Wij hebben hier regelmatig contact.​

Peutercentrum Pino

Mijn kleinzoon Ryan gaat op di- en donderdag met veel plezier naar Pino. In het begin moest Ryan even wennen maar door de goede opvang en de gezellige ontspannen sfeer was dit na 3 ochtenden voorbij. Nu komt Ryan steevast met een vrolijk 'goedemorgen' binnen! Er is een fijne, herkenbare structuur en Ryan voelt zich daar zeer goed bij en hij is heel trots als er een werkje mee naar huis mag.
Iris Beiler, oma van Ryan
 
 
Mijn zoontje Jaimy gaat op woensdag en vrijdag naar Pino. Hij is nu bijna 4 jaar en gaat straks naar de basisschool. Hij heeft op Pino echt geleerd zelfstandig te worden en samen te spelen met andere kinderen. Hij gaat met veel plezier erheen en zegt nu al dat hij Pino heel erg gaat missen. 
Gabriëlle Baegen, moeder van Jaimy

Ludens

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Ludens. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Adresgegevens


Werkplannen

Openingstijden

maandag 08:30 - 13:50 uur
dinsdag 08:30 - 13:50 uur
woensdag 08:30 - 13:50 uur
Copyright 2021