Spelenderwijs locaties

  • Spelenderwijs locaties

Peutercentrum Pinokkio

Peutercentrum Pinokkio

Pinokkio is een peutercentrum Voordorp.
We maken gebruik van de ruimtes van OBS Voordorp en delen het lokaal met de BSO van Ludens Kinderopvang.

Op Pinokkio kunnen peuters heerlijk spelen met de zandtafel, met puzzels in allerlei vormen en gradaties, in het 'huis', met de trein en auto's en met nog veel meer leuks. Ze leren lekker spelen, zelfstandig of juist met elkaar. Vooral aan het delen van al dat leuks werken we.

Natuurlijk genieten we ook van het knutselen en kliederen met verf, klei, lijm en tekenspulletjes. Het gaat daarbij niet alleen om een mooi knutselwerkje, maar om de ervaring, ontdekking en stimulering (van de fantasie) van het kind op het eigen niveau.

Pinokkio werkt volgens de Vreedzame methode. Kinderen leren op een vreedzame manier met elkaar om te gaan. Dit leren ze door middel van hun vriendjes Tijger en Aap. Met deze methode leren kinderen hun stem vinden en  ervaren ze dat het uitmaakt dat ze er zijn en dat ze er toe doen. En natuurlijk dat ook andere kinderen er mogen zijn en er toe doen.

AapEnTijger

Wilt u zelf graag een keertje langskomen, om te kijken hoe de sfeer is en wat wij doen? U bent van harte welkom bij Pinokkio!

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

Ludens

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Ludens. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Adresgegevens


Werkplannen

Openingstijden

maandag 08.15 - 13.35 uur 
dinsdag 08.15 - 13.35 uur 
donderdag 08.15 - 13.35 uur 
Copyright 2021