Spelenderwijs locaties

  • Spelenderwijs locaties

Peutercentrum 't Leeuwtje

Peutercentrum ’t Leeuwtje bevindt zich in de dynamische wijk Staatslieden in Noordoost. Het is een grote, ruime speelzaal met aan de achterkant een buitenspeelplaats met schommels, zandbak, speelhuis, wip en een fietsenschuur. Aan de voorkant hebben wij een tuin met o.a. bloemen- ruik- en zaaituintjes.
De sfeer is, mede dankzij een betrokken oudercommissie, erg goed. Samen met ouders en kinderen werken wij met de methode Kaleidoscoop. Daarbij wordt gestimuleerd dat kinderen de wereld om hen heen zo zelfstandig mogelijk ontdekken.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind. De kinderen van 't Leeuwtje gaan naar veel verschillende basisscholen in Utrecht. Wij geven, in overleg met ouders, een overdracht naar de basisschool. Een groot deel van de kinderen gaan naar:


Dr. Bosschool
De Fakkel​​

Ouders aan het woord

(een kaart van Moos, die nu 4 jaar is, opgeschreven door zijn moeder)
Lieve Monique, Gaby en alle kindjes van ’t Leeuwtje, en Wassim.
Ik wil zo graag nog even bij jullie spelen. Ik ga eerst op vakantie en als je mij niet meer herkent dan moet je maar vragen hoe ik heet. Ik ga nu naar Zweden en jullie hebben ook lekker vakantie. Na de vakantie gaan we bij je spelen. In de vakantie ga ik niet meer naar school. Alsjeblieft, deze kaart is voor jullie.
Tot snel! Ik wil je nog een knuffel geven. Daaaag! Mag ik nog een knuffel?
Moos


Na anderhalf jaar spelen en leren komt er voor mijn dochter Soraya as. donderdag een einde aan haar peutertijd bij 't Leeuwtje.
Langs deze weg wil ik de leidsters Gaby en Monique enorm bedanken voor hun begeleiding van de afgelopen tijd. De manier waarop ze met mijn dochter om gingen en dingen leerden waren zo warm en vertrouwd. Ook wat betreft de activiteiten waren ze altijd erg vernieuwend en verrassend dan ik gewend was.
Kortom 2 gemotiveerde en betrokken leidster waarvan je zou zeggen dat ze "gewoon" hun werk deden maar waar ik als ouder heel erg blij mee ben geweest.
Leidsters die zeker een meerwaarde zijn voor uw organisatie.
Bedankt Gaby en Monique! ook namens Soraya Lazam,
Najat Achhib


Nadat mijn dochters Zara en Romee met enorm veel plezier naar ’t Leeuwtje zijn gegaan, hebben wij de voorstelling wegens aanhoudend succes verlengd. Onze zoon Boris mocht ook naar ’t Leeuwtje. En met recht ‘mocht’, want het is een privilege bij zo’n leuke speelzaal te mogen komen. Het is er gezellig, leuk en leerzaam. In tegenstelling tot zijn oudste zus die volzinnen sprak, kwam Boris niet verder dan papa, mama, bal en iPad. Door zijn twee ochtenden op ’t Leeuwtje ging zijn spraak snel vooruit. Het is een superplek voor de kinderen en ook voor de ouders.
Maarten Gadellaa
 
Ludens
Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Ludens. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Adresgegevens


Werkplannen

Openingstijden

maandag 08:30 - 13:50 uur
dinsdag 08:30 - 13:50 uur
woensdag 08:30 - 13:50 uur
vrijdag 08:30 - 13:50 uur
Copyright 2021